jueves, 3 de enero de 2013

Última hora Palamós CF

Aquest ha estat unes vacances de Nadal molt tranquil·les per l'entitat palamosina. Les quines nadalenques han ocupat bona part de la feina per part de la junta directiva. No obstant, en els darrers dies ha aparegut un rumor en forma de fitxatge que avui ha desvetllat un article del web golcat.com. Segons l'article escrit pel periodista Roger Sànchez, "A la línia de sortida", el Palamós CF s'ha interessat pel davanter Rubén Navarro, davanter sallentí de 34 anys amb experiència a Primera Divisió. 

http://s5.as.com/recorte/20100926dasdasftb_93/C280/Ies/20100926dasdasftb_93.jpg
 Rubén Navarro, en la seva etapa al Nàstic de Tarragona.
Navarro ha estat campió de la Copa del Rei amb el València FC, club amb el qual va debutar a la Lliga BBVA. Posteriorment va passar per les plantilles de Numància i Alabés, i en aquesta última va coincidir precisament amb l'ex president del Palamós CF, Dimitry Piterman. Després de marxar Piterman del País Basc, el sallentí va fitxar per Hèrcules, Nàstic de Tarragona, tots dos equips de Segona Divisió A i va acabar la seva carrera esportiva al Leganés de Segona Divisió B. Des de la temporada passada que no té equip i segons informacions del web golcat.com, el Palamós CF s'ha interessat en Rubén Navarro per incorporar-lo a la plantilla palamosina i reforçar un atac que compta amb Javi Revert com a referent principal. A més, Navarro ha estat convocat per la Selecció Catalana, amb la qual va debutar l'any 2000.

Entrevista amb Eduardo Vílchez

Eduardo Vílchez confirma que hi ha hagut algun oferiment de l'entorn de Rubén Navarro perquè el davanter sallentí s'incorporés al Palamós CF, però El Maestro ha refusat que el degà tingui l'intenció de contractar a Navarro. Tot i això no tanca la porta a la possibilitat que acabi arribant a Palamós malgrat que no sigui una prioritat ara mateix el fitxatge d'un davanter.

A Vílchez l'interessaria equilibrar la plantilla, però no per la zona davantera. L'objectiu recau en zona defensiva o en què els jugadors que ja hi són al primer equip es sapiguen readaptar a qualsevol situació. El sabadellenc posa com a exemple l'últim partit de lliga, en què Venzal i Raül Calvo, teòricament titulars al centre del camp, van actuar com a defenses centrals.
F.

No hay comentarios:

Publicar un comentario