jueves, 3 de enero de 2013

La UE Rubí incorpora Jan Lladó.

El rival del Palamós aquest proper diumenge, la Unió Esportiva Rubí, ha fet oficial la contractació del davanter Jan Lladó com a nou jugador vallesenc.
Jan Lladó torna a casa després de la seva aventura a Anglaterra.

Lladó, de 20 anys, estava jugant al Tamworth de la Blue Square Bet Premier anglesa (5ª Divisió). El davanter terrassenc té experiència a Tercera Divisió, ja que hi havia jugat amb la Pobla de Mafumet i ara tot just fa cinc mesos s'havia incorporat al conjunt anglès del Tamworth. Tot i aquesta incorporació, Lladó difícilment podrà debutar contra el Palamós Club de Futbol, ja que encara no disposa del trànsfer, tal i com informa Jordi Mestres. Segons el col·laborador del web lajornada.cat i futbolcatalunya.com, Lladó és un "davanter ràpid, que pot jugar per bandes i que augmentarà la competència a la davantera de la Unió Esportiva Rubí". A més, el Rubí podria incorporar un segon jugador, però segons el propi Jordi Mestres, el club ho anunciarà la setmana vinent.

Lladó va néixer a Terrassa i va ser allà on va iniciar la seva trajectòria esportiva. Amb el Terrassa va disposar de minuts a Segona Divisió B. Posteriorment va anar a parar al conjunt barceloní de la Damm i la temporada passada va fitxar per la Pobla de Mafumet. Amb els tarragonins va marcar 6 gols i va participar en la fase d'ascens a Segona B amb l'equip aleshores dirigit per Kiko Ramírez. El passat estiu Lladó va decidir marxar a Anglaterra i enrolar-se al Tamworth de la cinquena divisió. Allà, però, no va tenir sort i només va disputar 8 partits en 5 mesos de competició dels quals només va ser capaç de donar una assistència de gol. El davanter barceloní i el Tamworth van decidir que la millor opció era una cessió a un equip d'inferior categoria perquè disposés de més minuts, el Stafford Rangers de la setena divisió. Amb aquest equip va jugar 10 partits, suficients per decidir fer les maletes i tornar cap a casa. Abans, però, va tenir temps d'entrenar-se durant unes setmanes amb els reserves del Wigan anglès segons informa el periodista Jordi Sunyer.

Amb la incorporació de Jan Lladó la davantera de la Unió Esportiva Rubí està formada per José Antonio Aguilar, Àngel Fernàndez, Joan Raventós, Gabriel Santiago "Baby", els juvenils Javi Calvo i Xavi Muñoz, Joshuá (ex del Vilassar), Javi Sànchez (pitxitxi amb 9 gols) i el mateix Jan Lladó. Entre els 9 davanters sumen un total de 15 gols, repartits entre Javi Sànchez (9), Gabriel Santiago "Baby" (4) i José Antonio Aguilar (2).

Amistós previ

Com a preparació pel partit davant el Palamós Club de Futbol, la Unió Esportiva Rubí ha disputat aquesta tarda un amistós contra el Divisió d'honor Juvenil del Badalona. El conjunt vallesà ha derrotat al juvenil badaloní per 4 gols a 1.

No hay comentarios:

Publicar un comentario