miércoles, 2 de enero de 2013

Carta a Ses Majestats Reis d'Orient

Benvolguts Ses Majestats d'Orient,
El Palamós Club de Futbol tanca l'any 2012 amb sensacions agredolces. La temporada a Primera Catalana va ser esgotadora. Es va haver de lluitar molt, contractació de jugadors, l'arribada de El Maestro Eduardo Vílchez perquè l'equip acabés en tercera posició.
El Palamós CF vol que aquestes graderies tornin a oferir un bon aspecte // RÀDIO PALAMÓS
Això no va ser suficient, tot i la gran temporada que va fer el sharpshooter Javi Revert. Amb 27 dianes va ser el màxim anotador del Palamós CF la temporada passada i ho continua sent a hores d'ara, amb 10 gols més. Cal donar les gràcies, i així m'asseguro que ho fareu, a l'Espanyol, ja que gràcies a la compra de plaça que va fer l'equip blanc-i-blau pel seu filial ara el Palamós està jugant a la categoria que li pertoca, Tercera Divisió. El degà, recreant la tasca dels palistes Saül Craviotto, Alfonso Benavides i Teresa Portela, va aguantar fins el final, remant contra tots els imprevistos i finalment ara podem gaudir d'una categoria com Tercera. No ha estat fàcil. El neguit de l'estiu no li desitjo a ningú. Però això ja és aigua passada. No vivim del passat sinó del present i pel futur. La planificació esportiva va ser errònia, les peces no van ser les adequades i per això s'ha hagut de reestructurar la plantilla de dalt a baix. No estàvem preparats pel cop. Tanmateix, l'equip ha sabut aixecar el cap i amb bon vent i barca nova ha pogut redreçar una situació que semblava insalvable. El Palamós era cuer a la jornada 8 amb només 4 punts dels 25 disputats.

Majestats, al 2013 li demano tranquil:litat i estabilitat. Un projecte esportiu els fonaments del qual no trontollin fins a final de temporada. L'estabilitat ve donada pel Maestro, que ha mostrat sobradament que té talent i qualitat per dirigir equips amb problemes. Ara cal que ell dirigeixi l'equip cap a la salvació, que la remor de la costa palamosina segueixi intacta i l'aigua continuï igual de cristal·lina i transparent que mai. Al 2013 també li demano que el Palamós comenci a tenir una estructura comunicativa seriosa. No podem deixar córrer les oportunitats que la xarxa ens ofereix i que dóna altaveu als clubs més modestos.

El Palamós no pot seguir més temps sense responsable de comunicació, sense ningú que gestioni les compareixences públiques del president de l'entitat, que ofereixi un servei digne als comunicadors que visiten el Nou Estadi Municipal i als que s'hi amatinen cada dues setmanes. Per últim, m'agradaria demanar un fet fàcil i complicat alhora. Segurament tots els meus companys del #futbolcat els hi han demanat més assistència als camps de Tercera Divisió. Bé, segurament en David Planella no. A Olot no tenen gaires inconvenients amb això. Però als que som més pobres i lletjos, que representem un municipi que no respon quan se'l necessita, exigeixo justícia i decència.

Jo no estic disposat a salvar un equip que juga 20 quilòmetres més amunt quan el meu equip, que em representa i del qual estic orgullós s'està dessagnant per tots costats. Quan la lliga només la guanyi un equip no atraurà ningú. Però aleshores ja serà massa tard pel meu poble, que tindrà un camp ple de males herbes i que ens lamentarem d'haver matat entre tots plegats. Encara hi som a temps si remem més, si amb la força de Saül Craviotto empenyem al nostre equip, del qual podem arribar a presumir, amb el qual podem plorar si perd una categoria, juntament amb el qual podem maleir rivals que ens facin la guitza. Per això us ho prego, que a sota de l'arbre de Nadal, juntament amb barrets de llana del Barça o del Madrid, poseu un abonament del Palamós, una bufanda del Palamós i un pin del Palamós.

Moltes gràcies i feliç any 2013.
P.D: Si podeu evitar-ho, no m'envieu més pijames del Madrid, que el meu germà s'ha assabentat que si creues el carrer de casa, també hi ha un estadi amb jugadors de futbol a dins. Porteu-li una bufanda del Palamós, que el fred al Nou Municipal és molt agut.

No hay comentarios:

Publicar un comentario